Azerty Toetsenbord hoezen en cases hebben wij uit voorraad leverbaar.azerty toetsenboard tablet hoes

Wat is een Azerty toetsenbord zullen veel mensen zich afvragen. Het is bij veel niet bekend dat er nog iets anders bestaat dan de Qwerty layout.

In de meeste Europese landen gebruiken we standaard de Qwerty toetsenbord layout. In de landen België (Vlaanderen) en Frankrijk gebruiken ze echter meestal de Azerty toetsenbord indeling.

Azerty verwijst naar de eerste rij letters op het toetsenboard. Het Azerty toetsenbord is ontworpen om makkelijker Franstalige teksten te kunnen typen. Ondanks dat, wordt de Azerty indeling ook in de Nederlands sprekende delen van België gebruikt.

Azerty toetsenbord layout .

Bij Superhoezen verkopen wij speciaal voor de Belgische tablet gebruikers de Azerty toetsenbord hoezen. Voor bijna alle merken hebben wij een passend model op voorraad.

Let bij de aanschaf van een Azerty toetsenbord tablet hoes altijd op of uw tablet de juiste USB aansluiting heeft. Standaard worden de azerty keyboard cases geleverd met een USB2.0 aansuiting.
Meestal zit de geschikte verloop al bij de tablet, maar als u die niet heeft zult u hem erbij aan moeten schaffen.

De tablet wordt stevig in de hoes gehouden Dit zorgt dat de tablet niet uit de toetsenbord hoes kan vallen, maar tevens dat deze ook makkelijk verwijdert kan worden indien gewenst.
Dankzij de magneet sluiting blijft de Azerty toetsenbord hoes ook netjes dicht zitten en valt deze niet ongewenst open.

Ga direct naar onze shop en kijk of we voor u ook een Azerty Toetsenboard hoes voor uw tablet in de aanbieding hebben!