Tablet Hoezen en Accessoires - Superhoezen.nl

Klantenservice

Net zoals u houden wij ook van duidelijkheid. Hier tonen wij graag een overzicht van de belangrijkste zaken.


Bestellen & Aflevering

U kunt al onze producten terug vinden op onze website. Om zeker te zijn dat u het juiste artikel besteld dient u goed op het merk en type nummer bij het product te letten. Let op, soms lijken typenummers erg op elkaar. Zit hier een verschil in, dan kan dit zomaar een ander product zijn. Bij twijfel kunt u altijd even contact opnemen.

Als u een bestelling plaatst heeft op onze website dan wordt deze altijd binnen een werkdag verstuurd, maar meestal al dezelfde dag. We proberen dit in ieder geval altijd te doen voor orders die voor 16:00 geplaatst zijn. Binnen Nederland wordt u order gratis verzonden en is de standaard levertermijn dan ook 1-2 werkdagen. Voor zendingen naar België vragen wij een standaard verzend vergoeding van € 3.50 en dient u rekening te houden met een aflevertermijn van 3-10 dagen.


Privacy & Veiligheid

De gegevens die u ons verstrekt worden enkel gebruikt voor het verwerken van uw order en worden nooit en te nimmer gedeelt, verkocht of ter inzage aangeboden aan derden.

Onze server wordt wekelijks geupdate met de nieuwste beveiliginsupdates. Hierdoor zorgen wij voor de veiligheid van onze en uw gegevens.


Ruilen & Retouneren

Indien uw bestelling niet helemaal naar uw zin is, de passing niet goed of de kleur niet mooi dan kunt u altijd gebruik maken van onze afkoelingsperiode van 14 dagen.

Binnen deze periode kunt u uw bestelling aanmelden en retour sturen. Indien u een artikel wilt ruilen geef dan altijd duidelijk aan voor welk artikel u wilt ruilen.

Binnen de afkoelingsperiode staat het u vrij om een artikel te retourneren. Zorg dat het artikel goed verpakt en bij voorkeur aangetekend terug gestuurd wordt. Stop altijd uw gegevens in de zending, zonder gegevens kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen!

De retourkosten zijn ten alle tijden voor uw eigen rekening.


Betaling, Prijzen en Promoties

Artikelen welke via de website besteld worden dienen altijd vooraf betaald te worden. Voor uw gemak kunt u bij ons gebruik maken van bank overschrijving, Ideal, paypal, mr cash, sofortbanking en creditcard

We hebben altijd diverse aanbiedingen/promoties. Voor deze producten gelden dezelfde retour rechten als de rest van onze artikelen. U kunt dus zonder zorgen bestellen.


Bekijk Orders

Komt snel!

Komt snel!


Updaten van account informatie

Komt snel!

Komt snel!


Deze site maakt gebruikt van cookies. Als u verder browsed gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Deze melding sluit automatisch. Kijk hier voor meer informatie
x